דף הביתתפריטיםקייטרינגגלריית תמונותאירועיםכתבו עלינוצור קשרEnglish Menu
טעימה ראשונה מהמסעדה החדשה של אוראל קמחי: המלצות טעימות לסופ"ש / טלי קושניר

לאחר חודשים של ציפייה, זה קורה: השף אוראל קמחי יפתח את מסעדתו החדשה - פופינה, לקהל הרחב ביום שישי, 1.2. התפריט שיציג קמחי בפופינה מציע גישה שונה, ומחולק לקטגוריות של טכניקות בישול: כבישה, אידוי, אפייה, בישול איטי, וצלייה. בתפריט תוכלו למצוא: סרטנים ושמפניה - בשר סרטנים בכבישת "מי-ים" עם טימין תותי שדה, עירית ושמפניה (25 שקלים); ספרינג רול אווז - דף אורז מאודה עם שוק אווז ודלעת, אגוזי מלך ודמי גלאס אווז ותפוזים (58 שקלים); המבורגר שרימפס - לחמנייה מאודה, קציצות שרימפס, איולי יוזו, חסה פריכה ובצל סגול מוחמץ (44 שקלים); פיצה פירות ים - פיצה שחורה עם קרם גבינת עיזים, שרימפס קצוצים, סקאלופס, טימין ושמן צ'ילי אדום (68 שקלים); וולינגטון טלה- מאפה בצק עלים במילוי שוק טלה ותבשיל פטריות (82 שקלים); עוף מושחת - כרע עוף קריספית על חסה צלויה ובריוש, ביצה עלומה והולנדז כמהין (78 שקלים); פילה מוסר ים צלוי, טורטחיני ארטישוק, קציפת עגבניות וציר עוף שחום (108 שקלים); רביולי ריבת דלעת, אמרטו שקדים כבד אווז וקציפת כמהין (72 שקלים) ועוד. לצד המנות תוכלו להינות ממגוון קוקטיילים כמו: כמו גיבסון זעפרן עם בצלצלים כבושים (42 שקלים); מרטיני אננס וגזר מאודים (39 שקלים); בורבון דלעת אפויה ומייפל (44 שקלים) ועוד.